KVO

Graafwerken

KVO, specialist in graafwerken. Met de grootste expertise komen wij uw zwembad, fundering of kelder uitgraven, maar we zijn ook in staat uw regenwaterput of septische put te plaatsen aan een scherpe prijs.

Graafwerken
KVO, uw specialist voor kleine en grote graafwerken.

KVO, uw specialist voor graafwerken

Wij kunnen alle graafwerken voor u verzorgen. Wij beschikken over de nodige kennis én de geschikte machines om zowel grote als kleine graafwerken met de grootste expertise uit te voeren.

Grote en kleine graafwerken

Vijver of Zwembad uitgraven

Wanneer u beslist om een vijver of een zwembad te laten uitgraven, doet u best beroep op de ervaren vakmensen van KVO grondwerken. Het ingraven de kuip van een zwembad heeft dankzij hun jarenlange ervaring geen geheimen meer. Wanneer u een vijver of zwembad laat uitgraven blijft u natuurlijk achter met een gigantische berg zand. Wanneer u beroep doet op de vakmensen van KVO nemen we het opgegraven zand gewoon mee.

Grachten en beken graven of ruimen

Om vervuiling tegen te gaan laat u grachten en beken beter op tijd en stond ruimen. Achter gebleven vuilnis kan immers voor verstoppingen zorgen. Kies voor het vakmanschap van KVO Grondwerken wanneer u beslist uw grachten of beken te laten ruimen. Ook wanneer u nieuwe grachten of beken wilt laten graven bent u in Kontich aan het juiste adres.

Fundering, Kelder of bouwput uitgraven

Om een fundering, kelder of bouwput te laten uitgraven, rekent u best op de jarenlange ervaring van KVO Grondwerken. We zijn niet voor niets dé specialist voor grondwerken in de provincie Antwerpen. De fundering van uw droomhuis uitgraven? Een kelder graven of uitdiepen? Een bouwput uitgraven? Reken op KVO Grondwerken!

Oprit uitgraven

Dankzij de jarenlange ervaring van KVO Grondwerken bent u in Kontich steeds aan het juiste adres om een oprit te laten uitgraven. Bovendien kunnen we u steeds de scherpste prijs bieden voor het uitgraven van uw oprit.

Sleuven graven (voor o.a. nutsleidingen, kabels, drainage enz.)

Wanneer u sleuven wilt laten graven voor nutsleidingen, kabels of bv drainage, doet u best beroep op de jarenlange ervaring van KVO Grondwerken. Het graven van sleuven is immers een klus die best zo precies mogelijk gebeurt. Kiezen voor KVO is kiezen voor een vakman!

Regenwaterput, septische put of waterzuiveringsinstallatie plaatsen

Wanneer u graafwerken wilt laten uitvoeren omdat u een septische put (ook aalput of beerput) of regenwaterput wilt plaatsen, rekent u best op het vakmanschap van KVO Grondwerken. Onze jarenlange ervaring stelt ons immers in staat om u steeds de scherpste prijs te bieden wanneer u een regenput, septische put of beerput wilt laten plaatsen.

 

Contacteer ons voor graafwerken aan een scherpe prijs

 
 
 
KVO - Klokkestraat 49 - 2550 Kontich - info@kvo-grondwerken.be - T: +32 (0) 3 457 59 20