KVO

Grondwerken

KVO, gerenommeerd aannemer voor grondwerken en grondverzet. Wij kunnen uw tuin of grond nivelleren of bouwrijp maken aan een scherpe prijs.

Kleine Grondwerken Grondwerken Antwerpen Grondwerken aan scherpe prijs KVO, dé aannemer voor grondwerken Grondwerken Kontich

KVO, uw specialist voor grondwerken

Aannemer KVO voert al uw grondwerken of grondverzet uit met de grootste expertise. Dankzij het hoge opleidingsniveau van onze mensen en de beschikbaarheid van de juiste machines, staat KVO garant voor vakwerk.

Grote en kleine grondwerken

Uw grond, tuin of ander terrein opkuisen en bouwrijp maken

Wanneer u wilt bouwen, is het uiterst belangrijk om uw grond bouwrijp te maken. Een grond bouwrijp maken doet u door opstakels zoals bv boomstronken of oude funderingen te verwijderen en door afwatering te voorzien. Reken op het vakmanschap van KVO Grondwerken. Het bouwrijp maken van grond heeft voor onze ervaren vakmensen al lang geen geheimen meer.

Uw tuin, oprit of parking nivelleren

Het nivelleren van grond behoort eveneens tot de specialiteiten van KVO Grondwerken. Reken op de jarenlange ervaring van KVO Grondwerken wanneer u uw tuin, oprit of een ander stukje grond wilt laten nivelleren. We sturen ons team van ervaren vakmensen erop uit om al uw nivelleringswerken tot een goed einde te brengen.

Aanvullings- en ophogingswerken

Voor aanvullings- en ophogingswerken bent u in Kontich eveneens aan het juiste adres. We sturen ons team van ervaren vakmensen erop uit om uw aanvullings- of ophogingswerken tot een goed einde te brengen. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat u steeds de scherpste prijs te bieden als u aanvullings- of ophogingswerken wilt laten uitvoeren.

Pistes, parkings en toegangswegen aanleggen, inclusief verhardingen.

Het afgraven en aanleggen van pistes, parkings en toegangswegen behoort ook tot ons takenpakket. Reken op het vakmanschap van KVO Grondwerken wanneer u bv een piste, parking of toegangsweg wilt laten aanleggen. Zelfs de verhardingen nemen we voor onze rekening.

 

Contacteer ons voor grondwerken aan een scherpe prijs

 
 
 
KVO - Klokkestraat 49 - 2550 Kontich - info@kvo-grondwerken.be - T: +32 (0) 3 457 59 20